Tekstforfatning

Tekstforfatning der sælger, genererer nye kunder og højere placeringer på Google

Tekstforfatning er alfa omega

Elite Group er din faste samarbejdspartner, hvis du står og skal bruge tekster til din hjemmeside, webshop, fysiske medier eller andet. Med mere end 10 års erfaring med tekstforfatning er vi klar til, at hjælpe din virksomhed med, at skrive tekster. Tekstforfatning afhænger også af optimering af indhold, som du kan læse mere om under SEO. Du kan også læse anmeldelser fra vores kunder på Trustpilot eller Ratepanel.

Højere Google placering med god tekstforfatning

Tekstforfatning er en væsentlig del af en hjemmeside og uden gode tekster sælger du mindre og får aldrig høje placeringer på Google i de organiske søgeresultater. Dine annoncer vil også være dyrere i takt med, at dit indhold er mindre relevant. Her snakker vi selvfølgelig om Google Ads, som er betalt annoncering pr. klik.

Får du lavet dine tekster ordentligt fra start, så kan du se frem til billigere annonceklik, højere placeringer for betalt og organisk placering og flere interesserede kunder, som vil handle med dig. Du kan indsamle data om afkastet ved hjælp af Google Analytics.

Kompetente tekstforfattere

Du kan forvente kompetente tekstforfattere, som forstår sig på dit produkt eller din ydelse og kan formulere det grammatisk korrekt på tekst. Alle tekstforfattere hos Elite Group bliver jævnligt testet i diverse prøver og diktater, som sikrer at vores service er professionel. 

Vi sørger for at du er glad for dine tekster hver eneste gang, at du bestiller hos os. Vi ønsker, at være din fremtidige tekstforfatter, uanset hvilket behov du har brug for, at få dækket ind.

 

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.