SEO

SEO skaber ‘gratis’ placeringer på verdens største søgemaskine

Søgeordsanalyse

Find de helt rigtige søgeord til din virksomhed på Google inden du starter.

Tekstforfatning

Effektive tekster der skaber placeringer og henvendelser fra Google.

Linkbuilding

Stærke links til dit website har stor betydning for dine placeringer på Google.

Hastighedsoptimering

Ingen bryder sig om langsomme websider. Optimer loadtid og få flere salg.

Hvad er SEO?

SEO er et bredt emne, men ordet står for Search Engine Optimization. Søgemaskineoptimering, som det også kaldes er en stor og langsigtet proces. Responsivt design, korrekt brug af titler og overskrifter. Llinks fra troværdige websites, hastighedsoptimering. META titler, beskrivelser og fokussøgeord og linkbuilding er alle faktorer der spiller ind.

Der er mange ting der har en indvirken på din organiske placering. Snakker man SEO, så er hovedfokus, at stige i Googles organiske søgeresultater. Altså er de gratis annoncepladser, som Google rangerer efter relevans af indhold. Du kan også læse mere om Google Ads, som er betalt annoncering. Det er en mere kortsigtet løsning. Facebook annoncering er også en mulighed, hvis du ønsker trafik og kunder hurtigt.

Hvorfor SEO?

SEO optimering eller søgemaskineoptimering skaber organisk trafik, som der ikke koster dig annoncekroner,. Eksempelvis Google Ads. Ved hjælp af relevante tekster og billeder omkring dit erhverv er det muligt, at få Google til at indeksere indholdet på søgeord, som er værdifulde for din virksomhed. 

Driver du eksempelvis en tømrer virksomhed i Glostrup, så kunne det være attraktivt for dig, som virksomhed at ligge på: “Tømrer Glostrup”, “Tilbygning Glostrup”, eller andre sætninger eller søgeord.

SEO sparer dig i klikbudget

Organisk trafik vil spare dig for en masse annoncekroner, men SEO optimering er en langsigtet strategi, som kan tage måneder eller år. Alt efter konkurrence på søgeordet. Ved hjælp af en søgeordanalyse kan vi allerede inden vi starter, se hvor mange søgninger der er på det pågældende søgeord.

Vi kan derfor komme med et estimeret bud på, at opnå side 1 placeringer og hvor meget konkurrence, samt hvad prisen vil være for, at ranke på de respektive søgeord.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO udregnes på timebases hos Elite Group. Det er umuligt at garantere placeringer på forhånd, da man ikke kan forudse konkurrenters arbejde på søgeord. Det er umuligt ved, at få indsigt i økonomien til SEO-posten i andre virksomheder, som også kæmper om placeringer på søgeord til dagligt. 

Det kan være svært, at få indblik i værdien ved, at arbejde med SEO. Hvis man ikke arbejder med det til dagligt og kan mestre, at måle på væksten på de organiske søgeord. Hos Elite Group får man fast rapportering over stigning på søgeord hver måned.

På denne måde kan vi sort på hvidt vise dig hvor meget trafik vi har skabt og hvor mange placeringer du er steget. Se hvilke virksomheder vi har hjulpet med SEO under referencer. Læs vores kunders anmeldelser på Trustpilot.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.