Reklamefilm

Reklamefilm der skaber flere kunder

Reklamefilm til mange behov

Vi producerer både til tv, biograf, web og sociale medier. Vi har blandt andet et samarbejde med TV2 Danmark og kan formidle spots på TV, hvis dette ønskes. 

Vil du gerne ramme følelser og behov hos dine kunder? Så overvej en reklame filmDog er der ikke tale om traditionelle reklamefilm, men derimod nytænkning og helt unikke reklamefilm. Reklamefilm skræddersyes 100 % ud fra hver kundes behov. En reklamefilm kan både være sjov, humoristisk og oplysende – alt efter hvilket ønske og formål din reklamefilm skal opfylde. Se flere af vores producerede reklame film på Youtube.

Forventninger før optagelse

Når en reklamefilm skal produceres fra bunden og idéerne skal skabes. Så er det vigtigt at begge parter er fuldkommen enige om hvad målet er med, at få lavet denne reklamefilm. Ved hjælp af vores erfaring og jeres virksomheds kvaliteter. Så er det muligt at få en fantastisk film i sidste ende. 

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor video- og lydproduktion. Vores mål er, at få folk til at tabe kæben af ren begejstring og forhåbentligt vil huske videoerne i mange år ud i fremtiden. Mangler din virksomhed et boost indenfor branding, eller har du nyt produkt der skal have sit budskab ud hurtigt og effektivt til forbrugeren? Så er video en fantastisk ting, at benytte. Kontakt os uforpligtende her og lad os tage en snak omkring mulighederne. Læs anmeldelserne fra vores kunder eller læs mere om vores andre marketing løsninger.

Musik produceres unikt til din reklamefilm

Musikken produceres unikt til hver eneste reklamefilm vi leverer. Vores dygtige producere har mere end 10 års erfaring med produktion af lyd og billedemateriale. Du kan derfor være sikker på, at dit indhold er 100% unikt, hvis du vælger at få lavet din reklamefilm hos os. 

Reklamefilm – Se lidt af vores referencer her:

Klik på billederne for, at afspille.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.