Referencer

Referencer – Se hvilke virksomheder vi samarbejder med

Do-Mo Entreprise ApS

Tømrer

Sonne Gulve

Gulvbehandling

Søren og Mette

Ingeniør og Indretning

Referencer – Store og små virksomhed

Hos Elite Group har vi både små og store virksomheder og uanset hvilket behov du har, så kan vi hjælpe dig. Vi sætter vi pris på alle vores kunder. Vi vil gå hele vejen for, at skabe de bedste resultater for dem alle. Vores virksomhed afhænger af de resultater vi leverer. Ikke bare i en periode, men skabe en fast trafikkanal, som skaber omsætning til vores kunders virksomheder og som direkte kan måles på bundlinjen. Læs vores kunders anmeldelser af os på Trustpilot, Ratepanel, Facebook eller Google.

Markedsføring i alle faser af din virksomhed

Vi leverer markedsføring til virksomheder i alle faser af virksomhedens levetid. Nystartede såvel, som store etablerede virksomheder. Online markedsføring og vigtigheden af, at være online med sin virksomhed vokser for hver dag der går. Vi forstår, at man ikke kan håndtere det in-house og det er et hårdt arbejde og en jungle, at finde hoved og hale i. Arbejder man ikke med hjemmeside og markedsføring til hverdag, så er det svært at gennemskue.

Hos Elite Group brænder alle for, at levere de bedste løsninger og skabe nye innovative løsninger, som giver os vigtige forspring i kampen om de gode placeringer online. Vi har utallige muligheder indenfor markedsføring. Se vores forskellige ydelser.

Vores mål er, at gøre markedsføring gennemskueligt for dig

Det er vigtigt for os, at du har nemt ved at gennemskue hvilke resultater vi skaber for din virksomhed. Derfor sørger vi altid for, at levere faste rapporter med et nemt og overskueligt overblik. Hvilke annoncer der giver flest køb eller hvor der foretages flest henvendelser igennem.

Mere end 80% af de virksomheder vi besøger i vores hverdag har ikke den fjerneste idé om hvad der bliver skabt af resultater igennem deres markedsføring. Ingen ide om hvilke annoncer og strategier, som fungerer bedst og skaber det bedste afkast.

Hvis du vil høre mere omkring din virksomheds muligheder med en strategi indenfor online markedsføring, så kontakt os uforpligtende her.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.