Om Elite Group

Om Elite Group – Marketing bureau med innovativ tankegang

Om Elite Group – Marketing virksomhed i Albertslund

Elite Group er en dansk marketing virksomhed med beliggenhed i Albertslund. Lanceret d. 9. september 2015 og i dag har vi hjulpet mere end 120 virksomheder med online markedsføring. Kærneværdien hos Elite Group er, at give erhvervsdrivende indblik i markedsføring. Ved hjælp af fast rapportering kan vi give dig indblik i resultater, som skabes ud fra vores arbejde. Du kan følge med i vores hverdag på Facebook eller Instagram.

Vi brænder for markedsføring

Vi brænder for vores fag og elsker det vi laver. Det er derfor vi er så dygtige til det vi laver. Markedsføring er ikke arbejde for os, men udvikling og skabelse. Det er det vi elsker at lave og vil fortsætte med i fremtiden. Du kan altid læse mere om Elite Group og følge med på vores Facebook side.

Officiel Google samarbejdspartner

Officiel samarbejdspartner med Google og det er vi stolte af. Den viden vi får fra Google er uvurderlig og vi benytter vores viden til at levere resultater til vores kunder. Vi kan hjælpe din virksomhed med, at få flere kunder på Internettet. Se mere til vores løsninger på forsiden eller under marketing løsningerVores løsninger er den helt rigtige blanding, af de bedste online-baserede marketing løsninger, du har brug for. Læs om vores specialiseringer på Google.

Sammen, i en forenet oplevelse med os, ønsker vores partnere at hjælpe Deres virksomhed med at identificere, og afprøve hvilke løsninger der er bedst for din virksomhed, samt videregive det nødvendige værktøj og rådgivning, der sikrer dig og dine kollegaers fuldstændige kontrol. Se Elite Groups Google Partner hjemmeside her.

CO2 Neutralt Website

Hos Elite Group går vi op i miljøet og derfor har vi et samarbejde med Ingenco2.dk, hvor vi årligt betaler for, at få genplantet træer. Vi vil gerne sikre vores børn og unges fremtid og hjælpe til, at gøre vores verden renere og mere miljøvenlig. Du kan se vores miljø certifikat på Ingenco2.dk.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.