Linkbuilding

Linkbuilding har stor betydning for din organiske placering på Google

Hvad betyder linkbuilding?

Linkbuilding kan omtales i to former. Nemlig intern eller ekstern linkbuilding. Indgående links fra andre hjemmesider hedder backlinks og skaber værdi til din side. Link building er avanceret, at få indblik i uden erfaring.  Intern link building er begrebet, som bruges når man skal linke lokalt på sin hjemmeside og ikke ud af ens hjemmeside.

Du kan download Screaming Frog, som er gratis op til 500 undersider. Denne software kan vise dig hvor mange interne og udgående links du har på dit website. Du kan også lære mere under vores guides.

Intern linkbuilding

Har du eksempelvis en blog på din hjemmeside, så kan du linke bestemte sætninger eller søgeord i din tekst og sende læseren videre på din egen hjemmeside. Det kaldes intern linkbuilding og det er blandt andet en del af Googles algoritme, som man arbejder en masse med i forbindelse med SEO.

Google anbefaler, at man skal have en pæn besøgsvarighed og en høj bounce-rate, som er antallet af sidebesøg pr. besøgende på din hjemmeside. Opnår du lang besøgsvarighed og besøg på mange af dine undersider, så vil du også se stigninger i dine organiske placeringer og få flere gratis besøgende end før du begynde på intern linkbuilding.

Backlinks og domain-rating

Backlinks og domain-rating er en kæmpe del af SEO og har stor betydning for dine organiske placering. Backlinks er links, som er indgående fra andre hjemmesider og til din hjemmeside. Det er alfa omega i forhold til succes med organiske placeringer og stærk linkbuilding.

Alle domæner har en  Domain Rating (DR) mellem 0-100 og den afgør hvor stærkt domænet er organisk. Domain Rating skabes ud fra din linkbuilding til og på din hjemmeside. Relevant indhold, år siden registrerering, billeder, videoer, tekster, links og meget mere. Alt dette har stor indflydelse på hvor du ender på Google.

Jo højere DR, jo større værdi har dit website. Læs mere om vores kunders oplevelser.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.