Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering af dit nuværende setup

Konverteringsoptimering er at konvertere bedre på nuværende website

Konverteringsoptimering er en ting man arbejder med, når man skal have nuværende trafik på sit website til, at konvertere bedre og foretage de typer interaktioner, som I gerne vil have i jeres virksomhed. Det kan være svært, at optimere sin hjemmeside uden, at vide hvad der kan optimeres og derfor benytter man sporingsværktøjer og softwares til dette. Læs mere omkring det herunder. Du kan også læse vores kunders anmeldelser på Ratepanel eller følge med i vores dagligdag på Facebook eller Instagram.

Konverteringsoptimering ud fra data

Google Analytics giver os et indblik i hvordan de nuværende besøgende benytter dit website og her kan vi finde data, som vi kan optimere ud fra. En lav besøgsvarighed viser os, at indholdet ikke er relevant for den besøgende. Det betyder, at der skal arbejdes med læsbarhed og content. 

Har websitet en lav bounce-rate (antallet af sider besøgt. pr unik besøgende), så er det en indikation på, at der er mangel på CTA (Call-to-action). Mangel på intern linkbuilding, menuen kan være for svær, at finde eller navigere i. Det er typiske kendetegn og det er hurtigt for os, at gennemskue de fleste optimeringer ved første øjekast. 

Optagelse af kundebesøg

I visse tilfælde kan det være svært, at vide hvilke punkter der skal optimeres og hvor kræfterne skal ligges. Ved hjælp af en software der hedder Hotjar kan man optage de besøgendes aktiviteter, når de besøger dit website. Denne software optager 100 videoklik af de besøgende og så kan man se om der er fælles afslutningssider. Vi gennemser videoklip for, at finde tendenserne og dermed forebygge, at fremtidige besøgende ikke begår samme fejl.

Ved kontinuerligt arbejde med konverteringsoptimering får man til sidst en stærk side, som er konverteringsvenlig. Rykker du bare din konverteringsprocent 1%, så kan det være meget værdifuldt, hvis du har dine trafikkanaler i orden.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.