Instagram Ads

Instagram Ads på verdens største visuelle sociale medie

Hvad er Instagram Ads?

Instagram Ads er et flotte ord for Instagram annoncering. Det lyder lidt bedre og er lidt mere moderne, som man kan se på andre medier også. Google AdWords er gået hen til Google Ads, ligesom Facebook Ads og nu Instagram Ads. Instagram er en onlinebaseret fotodelings- og social netværkstjeneste. Her er det muligt for brugerne at tage et billede, anvende et digitalt filter til deling, samt dele det på en række sociale netværkstjenester. 

Instagram er ikke det største medie, men bestemt et medie, som man ikke må glemme som virksomhed i 2019. Instagram er værd at foretrække, hvis du har visuelle produkter eller ydelser, som du gerne vil vise frem. Hvis du ønsker dybdegående artikler, så er det ikke Instagram du skal benytte dig af, så skal du fokusere på SEO.

Hvorfor Instagram Ads?

Instagram Ads er super godt til, at målrette visuelle produkter og ydelser til sin målgruppe. Det kræver at der tages nogle flotte billeder og der bliver lagt vægt på, at billedeindholdet er i top. Ved hjælp af hashtags, indtjekninger, meningsmålinger m.m er det muligt, at nå gratis ud til din målgruppe. Har du ikke selv mulighed for, at tage kvalitetsbilleder? Så kan du læse mere under punktet firmabilleder eller reklamefilm.

Instagram  Ads er et rigtig godt medie til især unge og middelaldrende mennesker. Har du en målgruppe på mere end 60 år, så er det ikke et medie at foretække. Du kan se en graf over procentfordelingen af brugere ud fra alder herunder.

Rapport over vækst af følgere

Hos Elite Group får du altid indblik i din markedsføring, uanset om du vælger Instagram Ads, Google Ads eller Facebook Annoncering. Vores mål er, at give dig et bedre indblik i din markedsføring. Sort på hvidt kan du se hvad du får ud af vores samarbejde og det mener vi er den bedste måde, at gøre det på.

Eksempel på rapport:

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.