Hjemmeside

Hjemmeside udvikling af konverteringsvenlige og simple hjemmesider

Hjemmeside udvikling er vores spidskompetence

Hjemmeside og markedsføring har været vores fokus siden vi startede Elite Group. Vi har leveret mere end 80 færdige hjemmesider siden vi åbnede i 2016. Med mere end 10 års erfaring indenfor hjemmeside udvikling kan vi garantere for en konverteringsvenlig og brugervenlig hjemmeside.

Hjemmeside løsning til dit behov

Ønsker du ikke, at håndtere din hjemmeside selv, så tilbyder vi også support. Så kan du altid ringe til os, hvis du skal have opdateret dit indhold eller tilføjet nye funktioner på din hjemmeside. Uanset hvilken løsning du foretrækker, så kan vi hjælpe dig og din virksomhed.

Se mere under referencer, hvis du ønsker at se kunder vi har hjulpet med både hjemmesider og markedsføring. Du er også velkommen til, at kontakte os uforpligtende og få et indblik i back-end systemet. Du kan også følge med i vores dagligdag på Facebook eller Instagram.

Hjemmeside med fokus på konvertering

Det er vigtigt at have fokus på konvertering ved udvikling af ny hjemmeside. Konverteringer = Den interaktion du vil have den besøgende til at foretage. Det kan være et opkald, kontaktformular udfyldelse eller tilmelding til nyhedsbrev. Mulighederne er mange og det er vigtigt, at tænke over alt fra brugervenlighed til placering af elementer. Kontaktformularer, ring nu knapper og andre konverteringer,  som er værdifulde for din virksomhed skal være i fokus.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Vi bygger din hjemmeside ud fra data

En hjemmeside hos Elite Group er bygget ud fra tidligere erfaringer og dybdegående data omkring brugeradfærd. Data som vi har indsamlet igennem vores mange års levetid. Vi har et stort indblik i hvilke funktioner og elementer der får de besøgende til, at reagere. I sammenspil med vores markedsføring har vi leveret konverteringsrater på mere end 15%., Dette er set over en 12 måneders periode. Læs mere om Google Ads, hvis du har behov for segmenteret trafik til din din webside.

Vælg det rigtige CMS system første gang

En hjemmeside skal i dag kunne mere end den skulle for 10 år siden. Vi forstår, at det kan være svært at gennemskue de mange valgmuligheder der findes på markedet i dag. Det er vigtigt, at man finder ud af hvilke funktioner hjemmesiden skal have inden, at man kaster sig ud i et CMS system. 

Vi bygger din hjemmeside i Divi

Hos Elite Group bygger vi dit website i WordPress, som er et meget velkendt open-source framework. WordPress er meget brugervenligt for dig, som hjemmeside ejer. Du kan let redigere billeder, tilføje tekster eller andet. Det er faktisk så nemt, som at ændre i et Word dokument, så det er vi helt sikre på at du sagtens kan lære. Du kan også blive klogere på, at lave hjemmesider selv under menupunktet guides.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.