Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering betyder meget for din brugervenlighed

Hastighedsoptimering er blandt det vigtigste

Hastighedsoptimering er som ordet beskriver det nemlig, at optimere hastigheden på ens hjemmeside. Load tiden på hjemmesider er en af de absolut vigtigste ting, når du er webshop eller hjemmeside ejer. Der er ingen besøgende, som finder det relevant eller ikke synes det er irriterende, at vente på at se det indhold de har efterspurgt, at få vist. Du kan kontakte os her og få et uforpligtende tilbud.

Mindsk størrelse på billeder

Derfor er det rigtig vigtigt, at man altid har i mente, at man skal optimere sine uploadede billeder. Det kan for eksempelvis gøres ved brug af Compress JPG. Her kan du uploade dine billeder og bespare nogle k/bit på dine billeder, som gør at de fylder mindre og bevarer samme kvalitet. 

Spar ikke på hosting

Der findes tusindevis af forskellige hostingmuligheder til hjemmesider og webshops på markedet i dag. Det gør det sværere, at gennemskue de mange muligheder, men det gør også priserne meget mere attraktive og pengene er givet godt ud. Hosting skal fungere og have en hurtig load-tid, samt en høj oppe-tid. Hos Elite Group bruger vi professionelle business servere, som har en oppetid på 99,9% og kører med loadtider på under 0,2 M/S.

Hastighedsoptimering – Regel 1 – Beskær store billeder

Mange websites har store billeder, da fuldbredde designs er blevet meget populært og kræver bredde billeder. Dog skal der ikke overdrives og der er mulighed for, at spare rigtig mange MB ved, at beskære billeder inden de uploades. Dette kan gøres ved brug af Smush, som er et plugin, hvis du benytter dig af WordPress. Du kan dog også gøre det manuelt igennem Adobe Photoshop, Illustrator eller Paint for den sags skyld. Læs også om konverteringsoptimering eller mere om Elite Group.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.