Google

Læs om løsninger vi tilbyder på Google

Google Ads

De velkendte Google tekstannoncer, som vises ud fra egen valgte søgeord.

Google Tag Manager

Digitalt værktøj som benyttes til opsætning af script og tracking på websites.

Google Display

Visuelle billede annoncer, som kan vises på mere end 2 millioner unikke websites.

Google Remarketing

Visuelt målrettede annoncer til tidligere besøgende, som har vist interesse.

Google Shopping

Produktannoncer, som vises på Google sider ved aktiv søgning efter dit produkt.

Google Analytics

Alt dit data samlet ét sted. Se hvem dine bedste kunder er og hvor de kommer fra.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Google er verdens største søgemaskine

Google er verdens største søgemaskine med 63.000 søgninger i sekundet hele døgnet rundt. Du får en bred vifte af annonceringsmuligheder og værktøjer til, at forbedre og vækste din virksomhed på Internettet med.

Google har været den største søgemaskine i Danmark siden at de lancerede. Derfor er det et sted hvor din virksomhed er nød til, at finde for at følge med konkurrence i 2019.

Vælg en Google Partner med specialisering

Vi anbefaler altid, at virksomheder vælger certificerede Google Partners inden, at der investeres penge og tid i arbejdet. Mange danske bureauer er dukket op og det er en brøkdel af disse, som rent faktisk ved hvad de opsætter og bruger penge på.

Når du vælger Elite Group, så har du garanti for kompetence medarbejdere, som har uddannelse og erfaring indenfor Googles søgemaskine, værktøjer og annoncemuligheder. 

Vi har 8 års erfaring med Google

Hos Elite Group har vi mere end 8 års aktiv erfaring med alt fra Google Ads til Google Shopping. Uanset hvilket behov du, så kan du regne med professionelle fagfolk og effektive medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig.

Googles værktøjer og annonceringsmuligheder kan være en jungle, at finde ud af hvis man ikke sidder med det til dagligt og derfor kan det hurtigt svare sig i timeløn, at få professionel hjælp.

Vi har gennemført over 90 Google eksamener

Ansættes man hos Elite Group, så er det et krav at fuldføre alle kurser i Google Academy. Hver eksamen har mellem 90 og 150 spørgsmål og efter fuldførelse skal der gå 24 timer før en ny eksamen kan tages.

Har man 93% fejl eller mindre, så starter prøven om og man starter om med helt nye og unikke spørgsmål. På denne måde er vi sikre på, at der ikke kan benyttes snyd eller hjælpemidler.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.