Google Tag Manager

Google Tag Manager er er et digital værktøj til indsættelse af tracking og scripts på websider

Hvad er Google Tag Manager?

Google Tag Manager er et af de nyeste værktøjer, som Google har udgivet. I Google Tag Manager har du mulighed for at tilføje brugertilpassede scripts og indsætte forskellige softwares nemt og smertefrit på dit website. 

Google har forsøgt, at gøre det mere enkelt at indsætte scripts på ens eget website. Med Tag Manager er det blevet meget nemmere, at opsætte konverteringstracking. Før i tiden indsatte man scripts i sin header-sektion, som er den øverste del på websites. 

Disse scripts gjorde før i tiden ens website langsom i loadtid. Det var indviklet, at arbejde med alle de scripts i takt med, at der kommer flere og flere på ens website. Med Tag Manager er det hele samlet ét sted. Der er nu mulighed for, at opsætte tracking på alle typer af elementer på ens website. Du kan læse mere om Tag Manager på deres hjemmeside, klik her.

Hvorfor skal jeg bruge Google Tag Manager?

Google Tag Manager er et værktøj, som vil spare dig for en masse tid, hvis du selv udvikler og skal have integreret softwares eller konverteringstracking på et website. Hvis du ikke selv udvikler, så vil det spare din udvikler for en masse udviklingstimer. Det vil forbedre dit websites loadtid og alt bliver samlet i Tag Manager.

Der er allerede lavet integrationer til de mest kendte softwares og værktøjer. Det er eksempelvis Google Analytics, Facebook Pixel integration, Hotjar, Cookiebot og mange andre. 

Eksempel på Google Tag Manager opsætning:

Herunder kan der ses en opsætning i back-end af vores Tag Manager. Øverst ligger der et tag, som indeholder et script til at ændre vores telefonnumre på hjemmesiden. og udskifter dem med roterende telefonnumre, som trackes. Du kan læse mere om vores kunders oplevelser med os på Trustpilot.

På denne måde kan vi tracke hvilke kampagner vores kunder ringer til os igennem. Der ligger tracking på kontaktformularer, Facebook Pixel og mange flere softwares og tags.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.