Google Shopping

Google Shopping er en annoncemulighed der viser dine produkter på side 1 på Google

Google Shopping – Vis dine produkter på side 1 på Google

Google Shopping gør det muligt for dig, som webshop ejer at vise dine produkter på side 1 af Googles søgeresultater, når der søges efter dit produkt. Du betaler kun pr. klik på produktet fra interesserede kunder.  Shopping har den højeste CTR  (Click Through Rate) i blandt alle Google annoncemuligheder, hvis man driver webshop. Sammen med Google Remarketing eller Facebook Remarketing er det en rigtig god kombi. Vi løfterofte konverteringsrate med 3-5% ved brug af disse annonceringsmuligheder.

Shopping er ikke et nyt tiltag. Vi har en idé om, at mange webshops stadig ikke benytter sig af Google Shopping. En fantastisk annonceringsmulighed for dig, som driver webshop og sælger produkter online. Læs mere om vores kunders oplevelser med Google på Trustpilot.

Sådan fungerer Google Shopping

Google Shopping fungerer således, at man laver et produktfeed. Så man starter med, at eksportere sine produkter og lave et tekstdokument. Google kan hente billede-adresse, pris, beskrivelse og mere fra dette dokument. Når det er opsat, så vil dine produkter blive vist på side 1 ved søgning. Google vælger selv hvilke produkter de viser ud fra hvilke søgninger.

Så det giver bedst mulig relevans. Hvis man ønsker, at pause sine kampagner, så kan det gøres på få sekunder. Det er nemt, at ændre i billeder, tekster, priser m.m., da det gøres helt automatisk. Når du ændrer i back-end på din webshop, så vil annoncerne rette til efter det.

Eksempel på Shopping annoncer:

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.