Google Remarketing

Målrettet annoncering til tidligere besøgende på dit website

Hvad er Google Remarketing?

Google Remarketing er målrettede annoncer på Google sider til tidligere besøgende, som har vist interesse for dit produkt eller din ydelse. Google Remarketing er en effektiv metode til at vinde eller genvinde dine potentielle kunders fulde opmærksomhed. Det fungerer godt i sammenspil med Facebook Remarketing. Målrettede annoncer via Instagram Ads og så er man kommet hele vejen rundt og dækker sine kunder ind på alle medier der benyttes.

Her kan du nå ud til de personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside eller benyttet sig af din app. Dine produkter eller tjenester vil blive synliggjort på annoncer, så kunden ikke kan undgå at se dem. Når de surfer rundt på andre konkurrenters sider eller er i deres beslutningsproces er det muligt, at påvirke kunden i din retning. Læs anmeldelser af kunder der har brugt os til Google Remarketing.

Hvordan fungerer Google Remarketing?

Google Remarketing fungerer ved, at der opsættes Google Analytics og Google Tag Manager, som sender data ved hvert unikt besøg på websitet. Når den besøgende har interageret X antal sekunder på undersiden, så vil det udløse et event til vores system. Herefter bliver annoncerne automatisk vist til den mulige kunde. Annoncerne er ud fra kundens færden på websitet.

Google Remarketing kan være den afgørende faktor, der gør, at dit produkt bliver tilvalgt frem for din konkurrents. Annoncen bliver vist til de tidligere besøgende, der har interageret med dit website eller app. Kunden vil automatisk se relevante reklameannoncer på den pågældende enhed.

Eksempelvis på sin PC, Mac, iPad eller smartphone. Heldigivis for os benytter danskerne deres elektronik mere end nogensinde før. Det er blandt andet grundet den store mediedækning, at vi kan hjælpe dig med, at få kunder ud af det.

Hvor vises Google Remarketing annoncer?

Google Remarketing kan vises på mere end 2,5 million unikke websider og apps. Ved hjælp af annoncer i flere formater kan annoncerne tilpasses og leveres til, at blive vist på alle former for websider og apps.

Annoncerne vises kun til den unikke besøgende, som tidligere har vist interesse for din ydelse eller dit produkt. Alle andre der eksempelvis sidder på BT.dk eller DBA.dk vil ikke se annoncerne. På den måde vises annoncerne kun til dine kommende kunder.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.