Google Display

Google Display er velplacerede banner-annoncer på mere end 2,5 millioner websider

Hvad er Google Display?

Google Display er kort fortalt banner-annoncer, som vises til personer der søger på de udvalgte søgeord, som ens virksomhed har valgt at annoncere på.

Annoncerne kan også udløses ved besøg på hjemmesider, som man kan selv kan vælge at målrette igennem. Display annoncer er indlejrede annoncer, som placeres på udvalgte annoncepladser til besøgende fra éns kundesegment.  Du kan også læse om Google Remarketing, som er målrettede annoncer til tidligere besøgende.

Visuelle annoncer til kunder i dit marked

Der kan eksempelvis målrettes Display annoncer til den besøgende, hvis der søges på “Anlægsgartner København“. Nu ved vi, at denne besøgende er på udkig efter en anlægsgartner i København.

Denne person ved Google nu, at vi skal målrette med Google Display annoncering ud fra denne søgning. Ved hjælp af vores annonce-opsætninger vises der nu anlægsgartner annoncer til denne besøgende på de medier, som bliver besøgt.  Det kan eksempelvis være på Youtube, DBA.dk, BT.dk, TV2.dk, DMI.dk og mere end 2,5 millioner andre unikke websider og apps.

Eksempel på Google Display annoncer – Jyllands-posten.dk

Fast rapportering over Google Display

Vi sørger for fast rapportering over resultater, som vi genererer ud fra vores opsatte annoncer. Denne værdi kan kun bevises ved, at vise hvilke resultater der er skabt ud fra vores arbejde. Annoncering uden konverteringstracking er ikke optimalt, da vi ikke kan se hvilke annoncer der skaber kundehenvendelsen, hvis vi ikke tracker. Det er næsten umuligt, at gætte hvor mange henvendelser eller ordrer en Display annonce har genereret, uden konverteringstracking. Læs anmeldelser fra kunder vi har hjulpet med Google annoncering.

Ved hjælp af konverteringstracking kan vi se hvilke Google Display annoncer der performer bedst og fjerne de Google Display annoncer der ikke leverer kundehenvendelser til en fornuftig pris. På denne måde sparer din virksomhed mange penge i klikbudget til Google.

Eksempel på Google rapport:

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.