Google Analytics

Google Analytics giver dig gratis data om dine kunder

Google Analytics er vigtig for din virksomhed

Google Analytics er enorm vigtigt og mange virksomheder prioterer ikke, at opsætte korrekt tracking og opsætning af Analytics. Det er din database for alt det data, som du får omkring dine kunder og besøgende. Der kan aflæses besøgsvarighed, køn, alder, bopæl, interesser, type af enhed og meget mere.

Alt dette data er fuldkommen gratis, at indhente via Google Analytics. Det kræver dog, at man har sin GDPR i orden og at man fortæller den besøgende hvilket data der gemmes, hvor længe det gemmes og hvad dataen benyttes til.

Eksempel på Analytics oversigt:

Optimer ud fra data i Google Analytics

Det er umuligt at gætte sig frem til hvilke søgeord og kampagner der skaber salg og henvendelser. Derfor opsættes konverteringstracking. På denne måde kan du få indblik i de nøgletal, som er relevante for din virksomhed.

I ovenstående tilfælde har vores kunde en gennemsnitlig ordreværdi på 4.901,89 kr. og der betales 139 kr. pr 1000 kroner der foretages i ordrer via Google Ads i dette tilfælde. Via Google Analytics kan vi se alle de vigtige data og arbejde videre med.

Vores kunde er selvfølgelig glad og interesseret i, at sætte budgettet op og betale 139 kr for, at omsætte 1000 kroner. Læs mere om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Sådan ser du hvor dine konverteringer stammer fra

Ved opsætning af tracking kan man se hvilke medier og platforme ens henvendelser kommer fra. Herunder er der et cirkeldiagram, som viser fordelingen af konverteringerne på de forskellige medier. Direct er direkte søgninger på domænenavnet, hvor efter kunden har henvendt sig via kontaktformular eller pr. telefon. Den grønne viser betalt annoncering på Google. Orange viser henvendelser der stammer fra organiske søgninger, altså de gratis søgninger man får ud fra indhold på sin hjemmeside. Det kan du læse mere om under SEO.

Vores kunde har fået 85 henvendendelser på telefon og kontaktformular via direkte søgninger. 64 henvendelser via Google Ads. 57 henvendelser via organiske søgninger på Google. 10 via Facebook. 5 henvendelser fra referencesider og 0 via Google Display annoncering. Denne visning er over 3 måneder, set fra d. 01/01-19 til og med 01/03-19.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.