Facebook

Facebook er verdens største sociale medie

Hvad er Facebook?

Facebook er verdens største sociale medie og som navnet antyder kan det oversættes til “Ansigtsbog”. Facebook er skabt med idéen om, at bringe menneskere tættere sammen på tværs af verdenen.

Hvorfor blev Facebook grundlagt?

Mark Zuckerburg, som er skaberen bag har udtalt, at det aldrig har været planen, at gøre mediet til en forretning. Da han oprettede det sociale medie i 2008 var det muligt, at finde musik, nyheder, sportsbegivenheder. Men der var ingen app eller platform til, at connecte med nye mennesker. 

I 2008 kom Facebook og det ændrede vores syn på verden og satte det sociale i fokus.

Facebook Annoncering

Markedsfør din virksomhed på verdens største sociale medie.

Facebook Remarketing

Målret annoncer til tidligere besøgende på din hjemmeside.

Facebook Forretning

Sælg dine produkter direkte via din Facebook side.

Instagram Ads

Markedsfør din virksomhed på verdens andet største visuelle medie.

3,1 millioner danskere logger på dagligt

Facebook er verdens største sociale medie og 3.131.980 danskere har en aktiv profil. Dagligt logger danskerne på det sociale medie minimum 3 gange og her har din virksomhed muligheden for, at annoncere.

Mange annoncemuligheder på Facebook

Facebook tilbyder utallige annonceringsmuligheder. Hos Elite Group har vi arbejdet med alle sider af verdens største sociale medie. Vi kan hjælpe din virksomhed med næste skridt i den digitale retning.

Der er både mulighed for push og pull markedsføring. Så uanset om du skal finde nye kunder eller have mere salg ud af dine nuværende kunder. Så er det et fantastisk medie og et rigtig godt sted at starte.

Oversigt over annoncemuligheder på Facebook:

Personlig Facebook rådgiver

Vælger du Elite Group som din samarbejdspartner, så vil du få din egen personlige marketing rådgiver. Vi vill hjælpe dig og din virksomhed med, at vækste online. 

Din marketing rådgiver vil holde jer opdateret omkring resultaterne, som skabes via annonceringen. Ved hjælp af data-rapporter er det muligt, at vise afkastet af kampagner, konverteringspris, antal konverteringer og meget mere. Besøg vores Instagram, eller læs mere om vores kunders oplevelser på Trustpilot eller under referencer.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.