Facebook Remarketing

Målrettet annoncering til tidligere besøgende på Facebook

Hvad er Facebook Remarketing?

Facebook Remarketing er en effektiv annonceringsmetode til at vinde eller genvinde dine potentielle kunders fulde opmærksomhed. Vi tilbyder både Google Remarketing og Facebook Remarketing. Her kan du nå ud til de personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside, eller interageret med bestemt indhold. Dine produkter eller tjenester vil blive synliggjort på annoncer, så kunden ikke kan undgå at se dem og målrettes i de efterfølgende dage efter sidste besøg.

På denne måde kan du ekspandere dine produkter eller tjenester visuelt overfor kunden. Enhver kunde, som har studeret dine produkter, vil blive mindet om det specifikke produkt, som de viste interesse for. Undersøgelser viser, at de færreste køber noget den første gang, de besøger en given hjemmeside. Til at starte med sonderer kunden terrænet og ”bladrer” gennem diverse sider. Andre overvejer stærkt at købe, men beslutter af forskellige årsager at udskyde købet til en anden dag.

Netop i dette tilfælde er Facebook Remarketing en yderst effektiv strategi, som vil fange den tidligere besøgende på falderebet. Annoncen vil fremstå som en form for passiv påmindelse om det køb, som ikke blev fuldført.

Hvorfor virker Facebook Remarketing?

Facebook Remarketing kan være den afgørende faktor, der gør, at dit produkt bliver tilvalgt frem for din konkurrents. Annoncen bliver vist til de tidligere besøgende på dit website eller mobile app. Når eksempelvis de samme personer ikke køber noget, vil remarketing hjælpe til at genskabe forbindelsen til kunden. Det kræver sådan set ikke noget af dig. Kunden vil automatisk se relevante reklameannoncer på den pågældende enhed. Eksempelvis på sin PC, Mac, iPad eller smartphone.

Derved vil de muligvis beslutte sig for at handle hos dig, i stedet for at være passive, eller at handle hos din konkurrent. Da de tidligere har vist interesse, er der en betragtelig chance for, at de vil trykke på annoncen og konsolidere købet.

Du kan ydermere målrette annoncerne, der i øvrigt bliver vist enten som tekstreklamer eller deciderede bannere.

Netop derfor er remarketing en yderst effektiv reklamestrategi. Efter publiceringen af strategien er dens popularitet steget i vejret. Simpelthen fordi at statistikkerne ikke lyver. Det giver flere salg.

Hvordan virker Facebook Remarketing?

Facebook Remarketing kan anvendes på forskellige måder og diversificerer sig alt afhængig af, om det benyttes med Google AdWords eller hos Facebook.

På Facebook skal du benytte dig af et såkaldt Facebook-pixel, der har nogle forskellige funktioner. Først og fremmest er et Facebook-Pixel ansvarlig for at vise annoncer på dine besøgendes Facebook. Den registrerer automatisk dine besøgendes informationer og deler dens viden med dig. Dette er yderst brugbart, eftersom du vil blive klogere på dine kunders geografiske placering og demografi.

Ift. Google AdWords er det en smule anderledes. Vha. en cookie, som bliver ”placeret” på brugerens computer, vil Google vise annoncer hos din potentielle kunde.

Annoncerne vil blive vist på sider, der er en del af Googles displaynetværk. Dette indebærer, at ”dine” annoncer vil blive vist på Google når brugeren søger efter termer, der relaterer til dine produkter. Det stopper dog ikke her.

Du kan skræddersy annoncerne og målrette dem ud fra bestemte kriterier. Dette giver dig muligheden for at nå langt ud i den digitale verden, så du er sikker på, at din kunde ser annoncen. Gennem Googles displaynetværk er det muligt at få vist annoncer på sider med meget trafik. Det kunne eksempelvis være Youtube, Tv2.dk, BT.dk osv.

Annoncerne kan sammensættes og kombineres på adskillige måder. Der kan tages forbehold for hyppighed, kundens sidste besøg og meget mere. Det fascinerende er, at det kan tilpasses lige til dine behov og ønsker.

 

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.