Facebook Forretning

Facebook Forretning hvor du kan sælge dine produkter

Hvad er Facebook Forretning?

Facebook Forretning er simpelthen en direkte forretning på verdens største sociale medie. Du kan få dine produkter vist på din Facebook side. Dermed eksponere dine produkter til dine følgere og skabe ordrer. Driver du en webshop, så er det en fantastisk måde at fremvise sine produkter på. Det er forholdvis nemt og hurtigt, at komme i gang. Læs også om Google Shopping, hvis du vil have maksimal effekt.

Hvordan fungerer Facebook Forretning?

Forretningen fungerer ved, at man eksporterer sine produkter via sin webshop. Når produkterne er eksporteret, som .CSV eller .XML fil kan de uploades til Facebook via en allerede indbygget integration. Her giver man Facebook underretninger om hvor jævnligt der skal søges efter opdateringer i ens produktfeed og hvilke produktinformationer Facebook skal fremvise i din forretning. 

Når man har indstillet sine valg og har eksporteret sine produkter, så er man i gang. Det koster ikke noget, at oprette forretningen ud over arbejdstid, hvis du skal have vores hjælp til opsætningen. 

Det kan være rimelig teknisk, at sætte sig ind i Facebook integrationer og indstille de rigtige data, hvis man ikke sidder med det til dagligt. Du er derfor altid velkommen til, at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af din egen forretning på din Facebook side. Du kan også altid følge med i vores hverdag på Instagram eller Facebook.

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.