Chatbot

Chatbot med kunstig intelligens til dit website og sociale medier

Chatbot med kunstig intelligens

Chatbots og kunstig intelligens er ved at arbejde sig ind i vores dagligdag. Chatbotten er kommet for at blive og ved hjælp af AI (kunstig intelligens) kan du spare mange arbejdstimer.

Se blandt andet anmeldelser fra vores kunder. Ved at lade chatbotten klare support og spørgsmål for dig sparer du mange arbejdstimer og derfor er chatbotten hurtigt tjent hjem. Med en chatbot fra Elite Group får du en chatbot, som er bygget til din virksomheds behov. Du kan læse mere om vores andre marketing løsninger her.

Sparede 154.000 kr. om året ved hjælp af chatbot

Hos Elite Group har vi udviklet flere chatbots med stor succes. MB Elektrikeren sparede mere end 154.000 kroner i arbejdstimer ved, at lade chatbotten klare arbejdet. Elektrikeren bruger i gennemsnit 1 time om dagen på, at besvare og sende tilbud til kommende kunder. Ved hjælp af chatbotten indhentes telefonnummer, navn, e-mail og en kort beskrivelse af henvendelsen fra den kommende kunde. Når oplysningerne er indhentet via chatbotten, så sendes det hele automatisk til elektrikeren, som her kan hive fat i kunden. Ønsker du et tilbud, så kan du altid kontakte os.

Elektrikeren bruger 1 time dagligt på tilbud og besvarelse. 1 time x 220 dage på et år = 154.000 kr.

Se eksempel på chatbot her:

Skal vi hjælpe med den rigtige løsning?

Det kan være svært, at overskue de mange valgmuligheder og derfor er vi selvfølgelig klar til, at sammensætte den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Personlig marketing rådgiver tilknyttet din virksomhed.

Hos Elite Group får du en marketing rådgiver tilknyttet, som altid er opdateret omkring din virksomheds strategi og vil være ved din side til, at besvare alle dine spørgsmål og give dig et overskueligt indblik i dine resultater. Det mener vi er den bedste måde, at levere en holdbar løsning til dig og din virksomhed.

Din personlige marketing rådgiver er kompetent indenfor faget og vil kunne hjælpe dig i alle situationer hvad angår online markedsføring og web.  Forvent et effektivt ryk i din digitale vækst for din virksomhed og se en mærkbar forskel i dine resultater.